Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II στην Ευρώπη

*
XSEED Games και Marvelous Europe ανακοίνωσαν οτι το Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 στις 7 Ιουνίου 2019. Οι προπαραγγελίες για τη Day One “Relentless Edition” του παιχνιδιού έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την προμηθευτούν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Marvelous Europe, με κόστος €49,99. Σε αυτή περιλαμβάνονται, μια κόπια του παιχνιδιού, ένα Ouroboros Emblem Pin, το Musical Selections CD με 23 κομμάτια, ένα πακέτο με επτά Sept-Terrion cards και το SteelBook case. Όσοι τώρα επιθυμούν να αποκτήσουν το παιχνίδι σε ψηφιακή μορφή, θα βγάλουν λιγότερα χρήματα από το πορτοφόλι τους, μιας και η τιμή της έχει καθοριστεί στα €39,99. Ακολουθεί ένα νέο trailer για το Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*